Mukavaa ja terveellistä alkanutta syksyä!

Toiminnasta

  • Koronasta huolimatta pienimuotoisesti on pystytty toimintaa järjestämään. Tuusulan Taiteiden yössä 28.8. Antti Nieminen veti perinnepolut Taistelukoulun alueella. Alueella oli myös Sotilaskotiauto ja pienennetyssä kokoonpanossa Nurmijärven Reserviläiskuoro.
  • 7.8.2020 valmistui Maanpuolustuskorkeakoululta 136 sotatieteiden maisteria. Valmistuminen järjestettiin koronavirustilanteen vuoksi kolmena päivänä, kolmessa osastossa. Yhdistyksen onnittelukirje mennyt jokaiselle valmistuneelle.

Järjestettävät tapahtumat (tilanne 31.8.2020)

Teatteri 30.11.2020

  • Kovasta kysynnästä huolimatta yhdistys on onnistunut varaamaan 30 lippua Kansallisteatterin maanantain 30.11 klo 19.00 alkavaan näytökseen ”Hitler ja Blondi – Kolmetoista laulua diktaattorille, saksanpaimenkoiralle ja pianolle”.Teos on Seela Sellan taiturimainen ja väkevä tutkielma diktaattorista.”
  • Sitovat ilmoittautumiset 19.10. mennessä osoitteessa www.taistelukoulu.fi/tapahtumat
  • Liput (max 2/varaus) varausjärjestyksessä saa hintaan 20 euroa/lippu.Yhdistys tukee lopun hinnasta. Myös avec:t ovat tervetulleita. Lipun saanti vahvistetaan ne varanneille sähköpostilla ja rahastonhoitaja lähettää laskun ilmoittautumisajan päätyttyä. Mikäli esitys joudutaan koronan takia perumaan tullaan rahat palauttamaan.

Perinnepäivä 9.10.2020 ja Tuomaanpäivän tilaisuus 15.12.2020

  • Perinnepäivää juhlistetaan perjantaina 9.10 klo 09.00 alkaen seppeleenlaskulla Tuusulan Sankarihautausmaalla, minkä jälkeen on kahvitilaisuus erikseen kutsutuille. Seppeleenlaskuun kaikki jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita
  • Tuomaanpäivä 15.12. järjestetään Santahaminassa erikseen kutsutuille.
  • Koronan takia tilaisuudet pidetään pienimuotoisina.

Jäsenmatka 2021

  • Slovakian matka jouduttiin peruuttamaan Koronarajoitteiden vuoksi tänä vuonna. Hallitus on aloittanut valmistelut jäsenmatkan järjestämiseksi ensi vuodelle ja kolmen päivän matkan kohteena on Unkari.

Yhteystiedot

Postituskustannusten pienentämiseksi toivotaan mahdollisimman monen ilmoittavan sähköpostiosoitteensa sihteerille sihteeri@taistelukoulu.fi.

Käykää Facebookissa Taistelukoulun Perinneyhdistys https://www.facebook.com/groups/691536237708398/.

Kaikille hyvää terveyttä!

Terveisin HALLITUS